2012. december 31., hétfő

Ózonos bőrtisztító készülék - Jelenlegi ára: 17 400 Ft

Ózonos bőrtisztító készülék - Vivamax
Az aktív oxigén gyors reakcióképességének köszönhetően fertőtlenítő hatást fejt ki bőrünkre, ezen tulajdonsága miatt rendszeresen használják a kozmetikai iparban.
A Vivamax ózonos bőrtisztító készülék a fején keletkező elektromos mikro-kisülésekkel alakítja át a levegőben található oxigént ózonná. Segítségével a bőrbe jutó aktív oxigén elősegíti a pórusok tisztítását és a bőr felületén megtelepedett gombák és baktériumok semlegesítését.
A készülék rendszeres használata segíthet bőrét széppé és egészségessé varázsolni. Frissítse fel bőrét természetes ózon segítségével és szabaduljon meg a nemkívánatos bőrproblémáktól!
Az aktív oxigén (ózon) hatása a bőrre:
Fertőtleníti a pórusokat, segít megszüntetni a különböző gombák és baktériumok okozta bőrhibákat (pattanások, aknék, lábgomba stb. ) a test bármely részén. Tisztulás után a bőr gyorsabban regenerálódik, simábbá és feszesebbé válhat.
Különlegesen hatékony bőrápolás:
1. szabályozza a bőr zsírtartalmát
2. megszünteti az aknékat és a pattanásokat
3. összehúzza a pórusokat
4. oxigént juttat a bőrbe
5. tisztít és fertőtlenít
A készülék szépségápoló mechanizmusa:
1. Kitisztítja a pórusokat, fertőtlenít, és megszünteti a bőrhibákat.
2. Gyorsítja a bőr regenerációját, késlelteti az öregedést, javítva a sejtek anyagcseréjét, és oxigén megkötő képességét. A készülék rendszeres használata fokozza a vérkeringést, egyenletes, sima és feszes arcbőrt biztosít.
3. A magas frekvenciájú mikro-vibrációs masszázs javítja a bőr mélyebb rétegeinek vérellátását, és negatív ionok segítségével lúgosító hatást fejt ki, semlegesítve, egyensúlyba hozva ezzel a környezeti hatások miatt savassá vált bőr pH szintjét.
4. A készülék használatával széppé és egészségessé válik arcbőre.
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 17 400 Ft

Az aukció vége: 2013-01-19 18:45
. Ózonos bőrtisztító készülék - Jelenlegi ára: 17 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése