2012. november 24., szombat

ZEROSMOKE Dohányzásról való leszokást segítő Fül - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


ZEROSMOKE
Dohányzásról való leszokást segítő Fül terápiás Mágnesek
Helyesen elhelyezett két mágnes a fül gyakorol programozott ösztönzést nyomás hatására, amely aktiválja neurotranszmitterek és eltávolítja a vágyakozást a dohányzás iránt
Egy új kezelés segít csökkenteni a cigaretta iránt érzet vágyat
Alkalmazás: a kis mágnes az elülső bal fül, nagy mágnest helyezett a hátsó bal fül
Biztonságos és könnyen használható, nincs benne vegyi anyag, nincs szükség tablettára, és nem fájdalmas
 
Nagymértékben megkönnyítheti a leszokást az akupunktúra, akupresszúra is. A természetgyógyászatnak önálló ága az ún. fülakupunktúrás addiktológia foglalkozik a szenvedélybetegségekről – így a dohányzásról - való leszokás segítésével.
Fülünk, testünknek egy mikro-akupunktúrás rendszere. Ez azt jelenti, hogy valamennyi szervünknek van rajta egy-egy kivetülési pontja, amelynek ingerlésével az adott szervre gyógyító hatást fejthetünk ki.
A szerveinket képviselő zónák elhelyezkedése a fülkagylón nem véletlenszerű, hanem az anyaméhben fejjel lefelé elhelyezkedő magzatnak felel meg. A szervek helyének pontos feltérképezése egy francia neurológus, Paul Nogier nevéhez fűződik, őt nevezzük a fül akupunktúra atyjának.
A fülakupunktúrás addiktológia a szenvedélybetegeket gyógyítja: az ún. NADA-pontok (NADA = National Acupuncture Detoxification Association = Nemzetközi Akupunktúrás Detoxikáló Egyesület) kezelésével segíti őket abban, hogy megszabaduljanak drog-, nikotin-, vagy alkoholfüggőségtől. A fül akupresszúra során nem tűket szúrunk a NADA pontokba, hanem apró magvakat vagy mágneseket rögzítünk oda. Így a hatás talán nem olyan gyors, viszont hosszabban tartó.
A fül akupresszúra nyugtató, relaxáló hatású, enyhíti a sóvárgást, csökkenti a stresszt, a nikotinéhséget, enyhíti a megvonási tüneteket (fejfájás, alvászavarok, nyugtalanság, ingerlékenység, depresszió). Javul az alvás, az erőnlét, a koncentrálóképesség, csökken viszont a túlfokozott étvágy. A fül akupresszúra helyreállítja a nikotin megvonást követő anyagcserezavart, így nem kell félni az elhízás miatt. Meggyorsítja a dohányzás során lerakódott mérgek (nikotin, bomlástermékek, stb. ) kiürülését a szervezetből.
 
Csomag súlya: 61 g Csomag méret (L x Sz x Ma): 13, 6 x 10, 7 x 0, 7 cm A csomag tartalma:  1x fül Therapy Mágnesek Zerosmoke
 
2900 Ft 
Személyesen átvehető az előre egyeztetett időben:
XVI. kerület Szlovák út esetleg
az Őrs vezér téren.
Pólusnál
Posta költség: ajánlott levélként, előre utalás után 450 Ft


Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2012-12-03 10:15
. ZEROSMOKE Dohányzásról való leszokást segítő Fül - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése