2012. október 28., vasárnap

Barna BAMA bélelt bőrcipő - 24-es - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

BAMA cipő
Barna, bőr magasszárú, gyapjúszőrrel bélelt fűzős cipő. Néhányszor volt csak viselve, így nagyon jó állapotban van, a közeli képen látszik, hogy néhány karcolás van csupán az orrán. Szuper darab a közelgő hideg időre... Mérete 24-es.
Néhány általános tudnivaló : )
- Elsősorban a kislányom, és barátnőm gyermekeinek kinőtt ruháit töltöm fel, melyek legnagyobb része újonnan vásárolt (Angliából illetve Amerikából származnak). Nagyon szerettük és vigyáztunk rájuk, hibák azért előfordulhatnak, de állapotukat igyekszem a lehető legpontosabban leírni, és közeli fotókkal illusztrálni. : )
- A ruhák mindegyike tisztán lett eltéve a tél végén, de feltöltés előtt nem volt sajnos időm kivasalni őket, ez látszik a fotókon is, remélem ez nem befolyásol titeket a döntésben. Tapasztalatból tudom, hogy a használt ruha a postai szállítás után egyből a mosógépbe kerül, így nem tervezem, hogy mosom ill vasalom őket az átadás előtt, azonban ha igény van rá, természetesen nem okoz gondot. : )
- A postaköltség minden esetben saccolt, kérlek ha pontosan szeretnéd tudni, kérdezz rá és mérem a csomagot. Szívesebben postázom ajánlva, de saját felelősségre simán is feladom a csomagot.
- Személyes átvételre a XVIII. kerületben (Pestszentlőrinc) van lehetőség, esetleg a XXI. kerületben (Csepel) is - erről egyeztessünk, mielőtt licitálsz!
- A ruhákat kérésre természetesen szívesen mérem!
- Augusztus végén még sok fiú és lányruhát fogok feltölteni, érdemes lesz megnézni a többi akciómat is : )


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2012-11-06 09:21
. Barna BAMA bélelt bőrcipő - 24-es - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése